Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την μελέτη των εξειδικευμένων αναγκών σας, προτείνουμε και συντονίζουμε την εγκατάσταση της πλέον κατάλληλης μηχανογραφικής λύσης (S/W και H/W), προκειμένου να υποβοηθήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση όλων των έτοιμων προϊόντων λογισμικού της εταιρείας μας, την εγκατάσταση βάσεων δεδομένων, την παραμετροποίηση των εφαρμογών με βάση τη λειτουργία της επιχείρησης και τη μεταφορά των ήδη υπαρχόντων δεδομένων από τυχόν παλαιά υπάρχοντα συστήματα στο νέο.

Η εταιρεία διαθέτει οργανωμένο τμήμα υποστήριξης, το οποίο μεριμνά για την υποστήριξη των πελατών μας, τόσο κατά τη διάρκεια της εγγύησης καλής λειτουργίας, όσο και κατά τη διάρκεια της εν συνεχεία υποστήριξης (συμβόλαια συντήρησης).

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση των πελατών, ώστε οι εφαρμογές να γίνονται πραγματικά ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης.

Επικοινωνία

E-FLEXWARE SYSTEMS EE

Αγ. Βαρβάρας 4, Χαλάνδρι, 15231

ΤΗΛ: 210 - 672.85.89

E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.